.

VELMI DŮLEŽITÉ PŘEČTĚTE SI TO!!!!!!!!

29.10.2009 20:29

 Neděláme něco jen proto, že musíme, ale že nás to baví a chceme něčeho dosáhnout. Kancléř a zakladatel Vám poslal oběžník ve kterém uvádí:
Velitel vasi skupiny neni dulni mistr a suroviny vam posila jen z dobre vule! - sem tam si klidne pozadejte (ale treba jen kdyz potrebujete urychlene dokoncit vyzkum nebo stavbu nejake budovy..Ne pro kazdou kravinu..!) a nepiste zpravy jenom o tom, ze na vas zrovna nekdo utoci - piste si prubezne zpravy ve stylu jak se mas. nepotrebujes pomoct atd (vim ze to nemuzu nejak naridit, ale rozhodne se mi posila app obrana lip tomu, koho znam a ne nejakemu hraci, ktery napise jen o suroviny a o pomoc) APP Obranu lze vyuzit pouze, pokud jste s "napadenou planetou - jejim majitelem" SPRATELENI - nemuzeme poslat app, kdyz si nas hrac ani neprida do pratel..
pokud na vás někdo útočí tak napište co nejrychleji svému veliteli nebo veliteli z ostatních skupin!!! Navsteva webovych stranek je povinna..!.
...............

Proč vám to znovu připomínám?? Protože bohužel jsou mezi vami lidé, kteří nic nechápou. Já tady nehodlám nikoho přesvědčovat, kritizovat ani urážet. Takže naposledy Vám preložím to co již zmiňoval, Prometheus:

Oběžník byl myšlen jinak, než jen ahoj jak se mate? Chtěli jsem jen upozornit na to, že nejdůležitějším faktorem v této alianci je komunikovat mezi sebou a ne jen zasílát zprávy tipu pošli suroviny nebo pomoc někdo na mě útočí!!! Tato aliance chce vidět Vaši snahu a Váš rozvoj ve hře OGame!! A také bych rad zdůraznil, že pro nováčky a začínající hráče píšeme různé Informační články. Spolupráce v alianci je povinna a nebudeme vam to neustále připomínat!!!!

 

Pokud si stále pokládate otázky typu: Chceme se opravdu angažovat? A proč bychom se vlastně měli pro něco angažovat? Má to cenu? Proč bychom měli chtít něčeho dosáhnout? Pro jaký cíl, případně pro jaké cíle bychom se měli nasadit? Nehodlám nebo nemohu být aktivní? V takovém připadě bude pro vás lepší, dobrovolně Alianci opustit. Vaše neaktivita, naprosto žadná spoluprace nás oslabuje a to už nehodláme tolerovat. Jestliže i nadále setrváte v této Alianci Zavazujete se, k těmto Pravidlům:

  • 1. Být aktivní alespon jednou za 2 dny!!!!!!....Chápu, že každý z nás má své aktivity, a nemá tolik času, ale je to nezbytné kvůli vývoji a růstu..V případě delší neaktivity předem upozornit na alianční fórum nebo veliteli.!!! Hráči, kteří budou bez ohlášení déle jak 3 dny neaktivní, budou vyhozeni z aliance a stanou se pro nás farmou!!!!
  • 2. Odpovidat na oběžník a soukromé zpravy!!!!!!!!
  • 3. Spolupráce s Veliteli a s ostatními členy této Aliance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 4. Návštěvy webových stránek na kterých najdete veškeré důležité informace a ostatatní pravidlech!!!! S těmito pravidli se zavazujete ke spolupráci z Aliancí DOC a V případě porušení pravidel jste pro nás FARMA

                                                                                                                                                                                     

LordKuby

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Defender One City